Het aanbieden van 360-graden VR-foto- en videodiensten biedt tal van zakelijke mogelijkheden, aangezien virtual reality (VR) steeds meer wordt gebruikt in verschillende sectoren. Een aantal voorbeelden:

Vastgoed: Wij kunnen vastgoedmakelaars en ontwikkelaars helpen om potentiële kopers virtueel door onroerend goed te leiden. Dit maakt het voor klanten mogelijk om huizen en commerciële ruimtes te bezichtigen zonder fysiek aanwezig te zijn.

Toerisme en gastvrijheid: Wij bieden virtuele rondleidingen aan voor hotels, resorts, reisbureaus en toeristische attracties. Hiermee kunnen potentiële bezoekers bestemmingen verkennen voordat ze hun reis boeken.

Marketing en reclame: Wij ontwikkelen VR-marketingcampagnes en advertenties voor bedrijven die hun producten of diensten op een innovatieve manier willen presenteren.

Entertainment: Wij kunnen samenwerken met filmmakers en artiesten om 360-graden VR-ervaringen te creëren voor films, concerten en evenementen.

Immobiliënontwikkeling: Wij bieden architecten en ontwikkelaars de mogelijkheid om hun ontwerpen en plannen in een virtuele ruimte te visualiseren.

Industrie en productie: Wij helpen fabrikanten met productontwikkeling en machineonderhoud door virtuele simulaties en trainingen te bieden.

Musea en culturele instellingen: Wij kunnen meeslepende virtuele rondleidingen creëren voor musea en culturele locaties om een breder publiek te bereiken.

Voorbeeld: Onderstaande 360º-foto is op 100m hoogte gemaakt om de toekomstige bewoners van het penthouse in de Zeelandtoren een idee te geven van het uitzicht. Met de muis kun je in- en uitzoomen en ‘om je heen’ kijken.

 

Let's Fly...

Lavooij Fotografie / Lavooij Management BV © 2024. All rights reserved.