Wij bieden waardevolle diensten aan de onroerend goed sector door middel van luchtfotografie en -videografie.

Vastgoedmakelaars: Vastgoedmakelaars kunnen onze luchtfoto’s en video’s gebruiken om hun aanbiedingen aantrekkelijker te maken en potentiële kopers een beter beeld te geven van de eigendommen die ze verkopen.

Projectontwikkelaars: Projectontwikkelaars kunnen onze drones inzetten om de voortgang van bouwprojecten vast te leggen, bouwterreinen te inspecteren en potentiële locaties voor nieuwe ontwikkelingen te verkennen.

Architecten en ontwerpbureaus: Architecten en ontwerpbureaus kunnen onze luchtfotografie gebruiken om inspiratie op te doen, locaties te evalueren en projecten te documenteren voor hun portfolio.

Vastgoedinvesteerders: Investeerders kunnen onze drones gebruiken om potentiële investeringsobjecten te inspecteren en de algehele staat van onroerend goed te beoordelen.

Bouwbedrijven: Bouwbedrijven kunnen onze drones inzetten om de voortgang van bouwprojecten te volgen, veiligheid te verbeteren en inspecties uit te voeren zonder dat er fysieke toegang nodig is.

Huiseigenaren en verkopers: Individuele huiseigenaren die hun eigendom willen verkopen, kunnen onze luchtfoto’s gebruiken om hun eigendom te presenteren en potentiële kopers aan te trekken.

Vakantieverhuur en hotels: Bedrijven in de toeristische sector kunnen onze dronebeelden gebruiken om hun vakantieaccommodaties en hotels te promoten en de omgeving te tonen.

Laat een reactie achter

Let's Fly...

Lavooij Fotografie / Lavooij Management BV © 2024. All rights reserved.